We Think & Do

Passionerade ledarutvecklare

Vi utvecklar människor som förändrar världen!

Vår passion som ledarutvecklare är att i coachande samtal tillsammans med kunden skapa förutsättningar som stärker och bygger ledare och organisationer för att nå önskade resultat. Varje möte är en källa för reflektion, planering och utvärdering som leder till konkret handling. Vi ger kunskap med värme och i trygghet skapas mod. Med humor skapar vi självdistans.

Var den stjärnan du är

Vår passion är den magiska stunden när kunden siktar mot stjärnorna och plockar ner månen. Vi älskar att brinna och är ödmjuka i förmånen av att få vara med på personliga vandringar in i framtiden. Med hjärta och nyfikenhet lever vi som vi lär.

Anette Berg

Anette Berg

Jag är en sann entusiast och delar med mig av min glädje och förmåga att se möjligheter. Jag brinner för utveckling och tron på att varje individ och organisation äger kraften att skapa de förändringar de själva önskar.

Mer nyfiken på Anette?

Jag inspireras av våra olikheter och förståelsen för hur vi fungerar. När det tänds en gnista i kundens ögon vet jag att vi är på rätt spår och det är oerhört givande.

Det mesta i livet är som ett pärlband där det gäller att förstå vad den ena pärlan skapar hos nästa, oavsett om det är individ eller organisation.

Vägen till idag har jag tagit genom en karriär inom vitt skilda organisationer och företag, där jag arbetat med både affärsutveckling och i ledande ställning, utvecklingsprocesser har varit ett återkommande tema. 2002 startade jag Think & Do och har ägnat mig uteslutande åt ledarutveckling och ser det som en otrolig frihet och privilegium att ha möjligheten att röra mig mellan olika organisationer och befattningar.

Låt oss kontakta dig

    Jag godkänner**

    ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Integritetspolicy.