We Think & Do

Passionerade ledarutvecklare

Vi utvecklar människor som förändrar världen!

Vår passion som ledarutvecklare är att i coachande samtal tillsammans med kunden skapa förutsättningar som stärker och bygger ledare och organisationer för att nå önskade resultat. Varje möte är en källa för reflektion, planering och utvärdering som leder till konkret handling. Vi ger kunskap med värme och i trygghet skapas mod. Med humor skapar vi självdistans.

Var den stjärnan du är

Vår passion är den magiska stunden när kunden siktar mot stjärnorna och plockar ner månen. Vi älskar att brinna och är ödmjuka i förmånen av att få vara med på personliga vandringar in i framtiden. Med hjärta och nyfikenhet lever vi som vi lär.

Anette Berg

Anette Berg

Jag är en sann entusiast och delar med mig av min glädje och förmåga att se möjligheter. Jag brinner för utveckling och tron på att varje individ och organisation äger kraften att skapa de förändringar de själva önskar.

Jag inspireras av våra olikheter och förståelsen för hur vi fungerar. När det tänds en gnista i kundens ögon vet jag att vi är på rätt spår och det är oerhört givande.

Det mesta i livet är som ett pärlband där det gäller att förstå vad den ena pärlan skapar hos nästa, oavsett om det är individ eller organisation.

Vägen till idag har jag tagit genom en karriär inom vitt skilda organisationer och företag, där jag arbetat med både affärsutveckling och i ledande ställning, utvecklingsprocesser har varit ett återkommande tema. 2002 startade jag Think & Do och har ägnat mig uteslutande åt ledarutveckling och ser det som en otrolig frihet och privilegium att ha möjligheten att röra mig mellan olika organisationer och befattningar.

Susanne Stålhand

Susanne Stålhand

Jag har arbetat i många år med ledarskap och personlig utveckling. Medvetet ledarskap är en muskel som måste tränas för att växa och utvecklas, och när det sker är resultatet given.
Där ligger Min passion! Vad vi i den processen kan åstadkomma tillsammans!

Jag står trygg i min Norrländska bakgrund! Växte upp i ett kreativt hem där allt var möjligt.
Nyfikenhet och mod är det som driver mig och att få verka i sammanhang med människor ett måste.
Jag har arbetat med många olika saker, inom olika områden. Dom sista 20 åren som ledare inom bl a IT där support och leverans varit fokus.
Intresset för ledarskap och personlig utveckling började tidigt och att se alla dom fördelar med att utmana sig själv och vad det kan leda till.
Jag har bott i Kina och Kanada under 8 år där jag fick möjlighet att både jobba och studera beteendevetenskap på ett djupare plan samt ledarutveckling.
Är certifierad Coach och Mentor.
Think&Do ger mig en plattform att tillsammans med likasinnade arbeta för och med att utveckla människor på ett personligt plan och i deras ledarskap samt bidra till individens fulla potential. Det är fantastiskt och det är stort!

En given investering som alltid gör skillnad!

Är du vår nästa stjärna?

Är du vår nästa stjärna?

Vi erbjuder dig som brinner för utveckling, vill göra skillnad och dela med dig av erfarenheter, en stimulerande och fantastisk möjlighet att bidra till nöjda kunder.
Du har erfarenhet inom ledande befattning och söker nästa steg som företagare.
Intresserad? Kontakta Anette:

Låt oss kontakta dig

    Jag godkänner**

    ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Integritetspolicy.