Think & Do Integritetspolicy

Tack för att du valt att besöka vår hemsida. På den här sidan kan du läsa om hur vi samlar in, delar och använder dian personuppgifter och vilka rättigheter du har. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan kommunicera med oss på flertalet sätt, bland annat genom våra konton i sociala medier eller med oss via samtal eller e-post.

Så här hanterar Think & Do AB dina personuppgifter

På Think & Do är våra kunders integritet av yttersta vikt. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Insamling av uppgifter

Dina personliga uppgifter får vi endast tillgång till om du har anmält dig till en aktivitet vi har arrangerat eller om du har köpt en produkt från oss. Vi samlar bara in de uppgifter som är relevanta för den aktuella aktiviteten eller faktureringen av produkten. De uppgifter vi kan samla in är namn, adress, kontaktuppgifter (telefonnummer, e-post), fakturauppgift, organisationsnummer, och information som kan vara relevant för den aktuella aktiviteten. Vi noterar också vilka av Think & Do aktiviteter du deltagit på under årens lopp. Det är Think Do som är ansvariga för dessa uppgifter.

Hur dina uppgifter används.

Vi använder uppgifterna för att på bästa sätt kunna genomföra våra tjänster och till vår redovisning. Uppgifterna används främst i samband med aktiviteten du anmält dig till eller tjänster du köpt av oss. Vi skickar också ut information som vi tror är relevant för just dig i form av epost några gånger per år. Vill du inte fortsätta få denna information, maila oss på letstalk@thinkanddo.se

Spridning av personuppgifter

Vi på Think & Do sprider självklart inte dina uppgifter utan ditt eget godkännande. Vi säljer aldrig eller sprider aldrig personuppgifter av kommersiell anledning.

Dina rättigheter

Gällande de uppgifter vi har om dig får du självklart när som helst veta vilka de är, ändra dem eller helt ta bort dem. Kontakta oss på letstalk@thinkanddo.se om du har några frågor.