Talk Think & Do2024-04-20T17:39:17+02:00

Talk of the day

Talk of the town

Full av energi och självförtroende

”Jag har i utbildningen ”Ny som chef” blivit utmanad och pushad för att bli en bra ledare, och efter varje tillfälle har jag gått ifrån full av energi och självförtroende.
Kan varmt rekommendera denna utbildning.”

Mia Sigfridsson, bitr. rektor Labanskolan

Idag känner jag mig mer klarsynt

”Efter 10 år som företagsledare kände jag att jag hade fastnat. Flera personalförändringar inom organisationen gjorde att jag inte visste hur jag skulle komma vidare eller vad som var viktigt för att utveckla verksamheten. Jag gick Fokuserat ledarskap där personliga möten förbereddes med litteraturläsning. ”

ANNIKA HEDLIN, FÖRETAGSLEDARE LABANSKOLAN FRISÄRSKOLA I UPPSALA

Låt oss kontakta dig

    Jag godkänner**

    ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Integritetspolicy.

    Till toppen