2024-04-20T17:39:17+02:00

Talk of the day

Förändringsarbete och självledarskap!

Förändringsarbete och självledarskap!

Förändringsprocesser och utveckling

Många företag genomgår förändringsarbeten av olika anledningar, viktigt är då att få med sig personalen och att alla förstår vad som händer med oss människor i processen. Det ställer krav på hur jag leder mig själv, som kallas självledarskap. Dessutom är det fortfarande många som arbetar hemma och det medför också utmaningar för många av olika anledningar. Här är vi på Skanska och föreläser för ett stort gäng som var på plats IRL och digitalt. Vi pratade även om glädje och visst fick dom dansa.

Enneagrammet och de nio livsstrategierna

Enneagrammet och de nio livsstrategierna

Anette Berg samtalar med Elisabeth Wiktorén om Enneagrammet som är en förklaringsmodell för våra drivkrafter. Enneagrammet används flitigt runt om i världen på både företag och i terapisyfte.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakt oss på Think & Do.

The way of Think & Do

The way of Think & Do

Metoden bygger på en filosofi om att vi som människor behöver förstå olika delar inom oss för att kunna växa framgångsrikt med insikt och närvaro.
Vår väg beskriver erfarenhet, kunskap och övertygelser om vad som skapar resultat under ett samlat begrepp.

We Think & Do

We Think & Do

Susanne, Anette och Lizzie

Det här är Susanne, Anette och Lizzie som brinner för utveckling och möten. Vi har alla gedigen erfarenhet från näringslivet och har alla bott utomlands och jobbar gärna internationellt. Vi strävar ständigt framåt i vår kompetens och när kunderna utvärderar sin utveckling och resultat vet vi att vi är på rätt spår. Nöjda kunder skapar nya kunder och det är bästa betyget vi kan få. Läs mer om oss under We Think & Do.

Social distansering

Social distansering

Social distansering

Begreppet ”social distansering” är det verkligen korrekt? Under dessa tider är vi fysiskt distanserade men för social närvaro har vi hittat nya former. Så härligt att se hur kreativiteten flödar. Det pågår fika i trapphallar, barnen vinkar och pratar med mormor på balkongen, det leds gympa på gårdar och babyshower är virtuell. Aldrig har väl så många webinars funnits och aldrig har väl så många deltagit. Nya kontaktytor skapas och människan är fantastisk som ser möjligheter när det är som tuffast. Det är just det här som gör oss unika och vi brinner för att ta fram det hos dig och ditt företag.

Podcast

Podcast

Tack alla hängivna lyssnare som har laddat ner podden Inspirerande Ledarskap runt hela världen. Under 4 år har vi hängivet poddat och varje vecka har en ny röst med gedigen erfarenhet tagit plats och delat med sig av sina erfarenheter. Vi på Think & Do har nya tankar om framtiden. Vi återkommer och är så glada för att så många hört av sig som velat vara med. Fortsätt höra av er, en av våra passioner är att förmedla klokskap.

Think & Do – Vårt nya varumärke

Think & Do – Vårt nya varumärke

Time for Change

Vårt nya varumärke är Think & Do då Think Do & Grow upphör i förändringens tecken.

Vi tror på människan som en helhet och vet att varje individ har förmågan att förändra det som är viktigt för att må bra och nå mål. Under The way of Think & Do går det att läsa mer om hur vi tänker. Att dela med sig är en passion så håll utkik efter kloka ord, inspiration och information om utbildningar.

Låt oss kontakta dig

    Jag godkänner**

    ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Integritetspolicy.

    Till toppen