Utbildningar

enbart med utveckling kommer vi framåt

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt utbildning. Låt oss hjälpa dig!

Ledarskap

Ledarskap är ett förhållningssätt, att ständigt vara nyfiken på och vilja utveckla kunskap om sina egna tankar, känslor, motiv och drivkrafter och hur jag påverkar andra. Ledarskap eller självledarskap handlar om att hitta rätt i livet och på jobbet. Att kunna få ut det mesta möjliga av livet vad man än lägger i den betydelsen.

Vi ser alla människor som ledare och det är just det som är spännande. Konsten att förstå hur jag leder mig själv varje dag direkt eller indirekt och påverkar andra genom interagerande. Att leda sig själv är power och att leda andra är kul!

Ny som Chef

Är du ny i din roll och vill ta dig an den med självtillit, känna dig star, motiverad, glad och trygg?

Vill du dessutom utveckla ditt team med de rätta förutsättningarna från början?

Att förstå sig på andra människor och bygga relationer kan vara en utmaning som samtidigt är grunden för att lyckas. Tydlighet skapar framgång och att leda är kul!

  • Stockholm

Självledarskap – Grundkurs

Konsten att leda sig själv i livet och på jobbet.

Att se sig själv som ledare ger kraft och en inre tillfredställelse.

  • Stockholm

Självledarskap – Fördjupning

Efter grundkursen går vi in på fler områden som är viktiga för att stärka sitt personliga ledarskap.

  • Stockholm

Det här säger deltagarna

Att gå utbildningen ”Ny som chef” har för mig varit en fantastisk resa i hur jag ska utveckla mitt ledarskap. Jag har fått stor insikt i vem jag är och hur och varför jag reagerar i olika situationer.
Jag har fått verktyg att använda både för struktur i mitt administrativa arbete men även för att gå in i olika situationer och för att lyfta andra på ett bra sätt.
Jag har i utbildningen ”Ny som chef” blivit utmanad och pushad för att bli en bra ledare, och efter varje tillfälle har jag gått ifrån full av energi och självförtroende.
Kan varmt rekommendera denna utbildning.

Mia Sigfridsson, bitr. rektor Labanskolan

Låt oss kontakta dig

    Jag godkänner**

    ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Integritetspolicy.