Konsten att leda sig själv och andra

Att gå från medarbetare till chef är en konst

Vi hjälper dig att hitta rätt!

Att lyckas som ny chef

Nya perspektiv och problemställningar uppstår och inte sällan går man till att leda sina f.d. kollegor. Att få stöd i nya förhållningssätt och insikt om hur ledarskapet bäst kan utvecklas både för egen och andras del skapar en grundtrygghet. Det är oerhört viktigt att tro på sig själv och sin förmåga att leda andra. Ju fler verktyg du har desto lättare blir det att anpassa sig till rollen och ansvaret. Tydlighet skapar framgång och att leda är kul!

Du kan förvänta dig ökad självtillit, nya insikter, ökat självförtroende och mod, förståelse för hur man bygger trygga och medvetna team, du får även verktyg för att få en bra start i din ledarroll. Inte minst gemenskap och glädje i en varm alumnigrupp. ​

Det här är ett utvecklingsprogram som handlar om att leda i praktiken och vi ser alla som ledare. Du får ett välstrukturerat arbetsmaterial som innehåller avsnitt inom: ​

 • Grundläggande ledarskap ​
 • Personliga ledarfärdigheter ​
 • Effektiv kommunikation ​
 • Motivera och utveckla sig själv och andra ​
 • Hantera förändringar och utmaningar i en agil värld ​
 • Leda och påverka team ​​

Programmet genomförs i 6 etapper, då du skall omvandla dina insikter och träna praktiskt genom tillämpning i din vardag mellan träffarna. Dina ledarutvecklare kommer att ge dig individuella träningsmål som följs upp vid nästa utbildningspass. ​

Ingår: 6 halvdagar, kursmaterial, diplom, lunch och fika. ​
Investering: 14 995:- ex moms

The Way of Think & Do är en filosofi som bygger på en helhet om att vi som människor behöver förstå olika delar inom oss för att kunna växa framgångsrikt med insikt och närvaro. Läs mer >>

Kontakta mig

  Jag godkänner**

  ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Privacy Policy.

  ”Att gå utbildningen ”Ny som chef” har för mig varit en fantastisk resa i hur jag ska utveckla mitt ledarskap. Jag har fått stor insikt i vem jag är och hur och varför jag reagerar i olika situationer.
  Jag har fått verktyg att använda både för struktur i mitt administrativa arbete men även för att gå in i olika situationer och för att lyfta andra på ett bra sätt.
  Jag har i utbildningen ”Ny som chef” blivit utmanad och pushad för att bli en bra ledare, och efter varje tillfälle har jag gått ifrån full av energi och självförtroende.
  Kan varmt rekommendera denna utbildning.”

  MIA SIGFRIDSSON, BITR. REKTOR LABANSKOLAN

  Nyfiken på vad du kan utveckla mer?

  Ny som Chef

  Är du ny i din roll och vill ta dig an den med självtillit, känna dig star, motiverad, glad och trygg?

  Vill du dessutom utveckla ditt team med de rätta förutsättningarna från början?

  Att förstå sig på andra människor och bygga relationer kan vara en utmaning som samtidigt är grunden för att lyckas. Tydlighet skapar framgång och att leda är kul!

  • Stockholm

  Självledarskap – Grundkurs

  Konsten att leda sig själv i livet och på jobbet.

  Att se sig själv som ledare ger kraft och en inre tillfredställelse.

  • Stockholm

  Självledarskap – Fördjupning

  Efter grundkursen går vi in på fler områden som är viktiga för att stärka sitt personliga ledarskap.

  • Stockholm

  Låt oss kontakta dig

   Jag godkänner**

   ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Integritetspolicy.